diumenge, 8 de desembre del 2013

Casament multimillonària = privatització de ciutat?


El gran casament a Barcelona arriba a la seva fi, avui han acabat tots els actes fets per i pagats per la família Índia.

El casament era de la neboda del propietari de Arcelor-Mittal. Lakshmi Mittal. Aquesta família esta en el número 41 en la llista de Folbes de les principals fortunes del món. El casament ha portat més de 1000 convidats d'un nivell adquisitiu altíssim, s'han allotjat a l'hotel Arts i a l'hotel Vela.

Turisme de Barcelona, els ha organitzat el viatge, ha gestionat les reserves dels hotels, ha preparat rutes de “shopping” de luxe dins de la ciutat. Entre d'altres llocs tancats per la boda esta el MNAC, museu marítim, i si no hi ha prou amb això les fonts de montjuic han canviat el seu horari per rebre els casats i els seus convidats.
L'any 2004 el mateix propietari va organitzar el casament d'una de les seves filles a Paris, aquell cop la família va deixar a la ciutat més de 65 millons de dólars. Quant s'haurà gastat a Barcelona?

Ja comencen a sentir-se veus en contra del que ha fet la ciutat de Barcelona. El tancament d'institucions, el canvi d'horari de les fonts de montjuic representa una privatització de la ciutat?

..............................................................................................................








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada